Mitä saan valmennuksista?

Teen yksilö- ja yritysvalmennuksia. Tavoitteena voi olla työhyvinvoinnin parantaminen, tavoitteiden asettaminen ja saavuttaminen, motivaatio tai menestyminen. Ota yhteyttä niin luodaan juuri sinulle tai yrityksellesi sopiva valmennuskokonaisuus.

Vapauta sisäinen voimasi

Yrityksen tai organisaation menestymisen ja hyvän työhyvinvoinnin pohjana on henkilökunta, joka voi hyvin. Erilaisten ajattelutapojen ja motivoitumistapojen ymmärtäminen lisää työhyvinvointia.

Yksilövalmennuksessa teemana voi olla tavoitteiden asettaminen, ajattelullisten esteiden ja rajoittavien uskomusten muuttaminen ja poistaminen. Miten pystymme vaikuttamaan tunnetiloihimme?

Muita valmennuksen teemoja voivat olla:

  • Miten teemme päätöksiä?
  • Miten luot tunneyhteyden toisen ihmisen kanssa?
  • Miten ymmärrät ajan?
  • Strategiat
  • Miten parannat lukutekniikkaasi?
  • Miten parannat muistiasi?

Tutustu lisää monipuoliseen valmennus ja palveluvalikoimaani verkkokaupasta ja etsitään juuri sinulle sopiva ratkaisu sisäisen voimasi vapauttamiseen!

First Beat hyvinvointianalyysi palautekeskustelulla

Mittauksesta saat tietoa palautumisestasi. Näet konkreettisesti miten laadukasta yöunesi on, miten liikut ja mitkä stressitekijät vaikuttavat. Mittauksen aikana pidetään päiväkirjaa, johon voit kirjata niitä asioita, joiden koet vaikuttavan mittauksen tulokseen.

Mentaalivalmennus 90 minuuttia

Valmennuskokonaisuus rakennetaan yksilöllisesti kunkin asiakkaan tavoitteita vastaavaksi. Valmennuksen teemana voi olla esimerkiksi työhyvinvoinnin parantaminen, tavoitteiden asettaminen ja saavuttaminen tai motivaatio ja menestyminen

Katso esittely First Beatin hyvinvointianalyysista!

Lataa ilmainen 5 vinkin opas arjen tehostamiseen!

Maija Sutinen
maija@hyvinvointisuunnistus.fi
0405270933

Osoite
Raamikatu 18 a 55
33400 Tampere